Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Kvalitet i alla led
VILKA ÄR VI?

SOAKI:s specialitet är lockigt och ”svårt” hår samt färgning. Vi använder endast miljövänliga produkter från kvalitativa leverantörer och arbetar aktivt med hållbarhet i alla led.

Soaki är B corp certifierade vilket innebär att företaget har en hög standard vad gäller verksamheten, medarbetarskapet och de produkter som används.

 

 

 

 

 

 

 

SOFI HERMANSSON Frisör/ägare

Sofi tar dig från vardag till fest på ditt alldeles egna sätt. Hon är en mästare på allt som har med färg att göra. Sofi har under många år utbildat andra frisörer både i Sverige och i USA.

HANNA KELLY Frisör

Hanna är en erfaren frisör med lockigt hår som specialitet. Med rätt klippning i torrt hår blir även ett utmanande hår lättskött. Efter ett besök hos Hanna är det slut med dåliga hårdagar.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VANJA SÖDERGREN Frisör

Vanja är frisör och makeupartist med specialitet på ögonbryn och fransar. Vanja är känd för sin förmåga att framhäva naturlig skönhet och skapa signaturfärger utifrån varje kunds önskemål.

MÖJLIGHET ATT GE TILLBAKA

Vi vill ge tillbaka lite av allt det fina vi får till oss i vår vardag, och därför har vi valt att engagera oss i lokalsamhället på olika sätt. Det gör vi bland annat genom att rekrytera hårmodeller från föreningen VÄN I UMEÅ, ett nätverk för ökad integration. Föreningens medlemmar får då inte bara möjlighet att vara stjärnmodell för en dag utan vi får också möjlighet att arbeta med olika hårtyper vilket främjar vår kompetensutveckling. För att ytterligare stödja föreningen i deras viktiga arbete bidrar vi även med en dagskassa per år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR VÄRDEGRUND

HANTVERK—Vi tar vårt hantverk på allvar och ser till att investera i att utbilda oss för ett kunnande i framkant.
OMTANKE—Vi värnar om våra gäster, varandra och vår omvärld genom att fatta omtänksamma beslut.
PROFESSIONALITET—Vi är professionella mot andra och varandra. Gäster som besöker oss får en premiumupplevelse i både bemötande och service.
ENGAGEMANG—Vi är engagerade i vad vi gör och det är tillsammans vi skapar den verksamhet vi vill.