Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Soaki
Våra tjänster

Hårklippning, färgning, styling - Allt inom hår för Umeå

Klipp
Soaki kan konsten

Klippning

SOAKI kan konsten att forma ett hår på ett hållbart sätt. Vi lyssnar, ger råd och utbildar dig så att du får ett bättre hårliv mellan besöken.

Färg
Davines’s färger

Färgning

SOAKI jobbar med en DAVINES skonsamma färg som är B-CORP certifierat och bidrar till hållbar skönhet. Vi inkluderar allt inom modern hårfärg och för- och efterbehandlingar för ett professionellt resultat för just dig. SOAKI använder PAPER NOT FOIL för att separera färger från varandra. Vi gör alla tjänster från att kamouflera bort dina grå till att göra hantverksslingor och balayage.

Textur
lockiga hår/texturerade hår

Textur

SOAKI älskar lockiga hår i sin naturliga form och vi använder oss av blöta och torra tekniker beroende på vad du har för mål. Vi coachar dig till att kunna leva med ditt lockiga hår i norrländskt varierande klimat.

Look
Stylad look

Styling

SOAKI utbildar dig i hur du ska föna ditt hår samtidigt som du njuter av att få en professionellt stylad look. Du kan också slinka in på en quick fix på ditt hår som är torrt.

LÄngre
Hårförlängningar

Extensions

SOAKI jobbar med etiskt extensionshår, som är B-CORP certifierat. Great Lenghts har medicinska tejpar, som är skonsammare än någonsin på sköra hår och ömma hårbottnar. Perfekt för en utfyllnad/förlängning eller om du vill ha färgeffekter utan att färga håret. Boka en konsultation!

Mer
Premium

Tillägg

Här kan du skräddarsy dina valda tjänster med mer massage av händer eller huvud/nacke. Multimasker för din hårbotten eller längder? Eller lägg till med form och färgning av bryn och fransar i samband med klippning eller färg. Skägghjälpen? No worries…vi hjälper dig!

Wow
Välkommen!

Event

Vi vill gärna bjuda in till event på salongen och varje gång har vi olika tema.

Special
Mission possible

Specialuppdrag

Vi tar emot förfrågningar av för tider och behandlingar utöver våra frisörers ordinarie arbetstider via e-post.

Nya trender

Klippning

Styling • individuell massage
Change

Färgning

Slingor • Balayage • Nyansering
Perfektion

Fransar & Bryn

färgning • formning
Something new

Konsultation

Gratis för nya gäster!
Klassiskt

Textur

Lockigt eller rakt?
Extensions

Great Length

Etisk hårförlängning