Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Soaki Movement - Frisörsalong i Umeå

Björk
Om oss

Fakta

Vi vill leverera

Premiumtjänster

SOAKI är inspirerat av det samiska ordet för BJÖRK. När en sår ett frö så behöver det rätt förutsättningar för att kunna växa och få djupa rötter. Precis så är det med hållbara relationer som varar över tid. Vi på SOAKI vill leverera premiumtjänster, som gör att vi får följa dig genom livet bortom bara besöket i sig.

SOAKI har valt att paketera alla våra tjänster utifrån längd/mängd på håret, samt vad du önskar för behandling. I priset så ingår kemiskt material, nyansering och före- och efterbehandlingar anpassade för just dig. Vi vill verkligen att du ska få det bästa inom modern hårvård och vi vill att våra jobb ska spegla vår stolthet för hantverket.

Olika priser

Vi har olika priser beroende på år av erfarenhet.

Sofi: 1100 kr per timme för klippbehandlingar, 1200 kr per timme vid kemiska behandlingar

Hanna: 880 kr per timme för klippbehandlingar, 980 kr per timme vid kemiska behandlingar.

Om ni vill boka tid för t.ex. avfärgning eller för att göra en större färgförändring så ber vi er ringa eller komma in, då detta är behandlingar som ofta kräver mer tid.

Läs mer om våra olika behandlingar i MENYBESKRIVNINGAR under våra kategorier på bokningssidan, där får du även färdigt pris på vad din behandling kommer att kosta.

Om vi på SOAKI ser att du valt kortare längd och mindre mängd på hår utifrån vad du önskar, så förbehåller vi oss rätten att ändra längd/mängd för att det ska stämma överens med vad du önskar för slutresultat. Om tidsspannet för det du önskar är för kort så kan vi hitta en lösning. Glöm inte att använda vår ”Konsultation för nya gäster” Den är till för att vi ska få lära känna dig och vad du har önskemål och skräddarsy en plan för just dig!

Din och vår tid är viktig för hög service och kvalitet. Därför debiterar vi 75% av priset på din bokade behandling om du missar din tid eller avbokar senare än 24 timmar innan din bokning.

Varmt välkommen!

Nya trender

Klippning

Styling • individuell massage
Change

Färgning

Slingor • Balayage • Nyansering
Perfektion

Fransar & Bryn

färgning • formning
Something new

Konsultation

Gratis för nya gäster!
Klassiskt

Textur

Lockigt eller rakt?
Extensions

Great Length

Etisk hårförlängning